Press "Enter" to skip to content

Bitcoin faller raskt 3,5% etter at de har gått over 16 000 dollar – her er det sunt

Prisen på Bitcoin (BTC) overgikk bare $ 16.000 ved fjerde retest. Likevel, på tvers av BitMEX og Bitfinex, utgjorde korte likvidasjoner rundt 13 millioner dollar. Dette viser at i stedet for et overopphetet futuresdrevet rally, er den pågående opptrenden organisk.

Likevel falt Crypto Bank prisen raskt med 3,5% etter å ha nådd $ 16 160 på store børser inkludert Binance. I løpet av to timer steg BTC til $ 16,160, falt til $ 15,600, og kom seg tilbake til $ 15,750.

Det er et organisk Bitcoin-rally som skyver prisen opp

Tilbaketrekningen som skjedde etter at BTC overgikk $ 16 000, er i tråd med korreksjonene Bitcoin så den siste uken.

Siden 6. november, innen en uke, testet den dominerende kryptovalutaen motstandsnivået på $ 16 000 ved fire anledninger. Hver omprøve ble møtt med en relativt stor tilbaketrekning, sannsynligvis ledet av hval som solgte seg.

Til tross for det økende salgspresset fra gruvearbeidere og hvaler, klarte Bitcoin å bryte ut av den fryktede $ 16.000 motstanden.

Nøkkeltrenden BTC har registrert siden 6. november er påfølgende høyere nedturer på både lave og høye tidsrammer. Begrepet påfølgende høyere lav betyr når et siste aktivitets lavpunkt er høyere enn tidligere lavpunkt.

Den siste korreksjonen som Bitcoin ble registrert etter oppgangen over $ 16 000, er fortsatt et høyere lavt nivå siden 8. november. Dette betyr at selv om et fall på 3,5% sannsynligvis rystet mange handelsmenn med høyt innflytelse, er oksetendensen sannsynligvis intakt.

På toppen av den høyere lave formasjonen viser data på kjeden at det pågående Bitcoin-rallyet er organisk, noe som ledes av reell etterspørsel.

Willy Woo, skaperen av Woobull.com, sa:

“Det beste av alt er at vi ikke bare ser at smarte penger strømmer inn, det er NYE smarte penger. Oransje linje er frekvensen av nye investorer som kommer inn per time tidligere sett på blockchain. Det er alvorlig bullish. ”

Lav likvidasjon på futuresbørs

Ifølge data fra Datamish.com ble mindre enn 14 millioner dollar i korte likvidasjoner registrert på BitMEX og Bitfinex rett etter rallyet.

I tidligere sykluser, da prisen på Bitcoin steg eller falt betydelig, var likvidasjonene vanligvis $ 100 millioner eller mer.

Dataene viser at det ikke var en brå kort klemme som fikk prisen på Bitcoin til å øke betydelig. I stedet er det stor sannsynlighet for at det var en spotdrevet oppadgående trend.

Sammenløpet av de lave likvidasjonene over futuresbørser og spotdrevet rally gjør rallyet mer bærekraftig enn tidligere opptrender.

Comments are closed.