Press "Enter" to skip to content

Cryptocurrency Asset Management Provider NYDIG nostaa 100 miljoonaa dollaria yhdeltä sijoittajalta

NYDIG on merkinnyt miljoonien arvoisen varojen korotuksen. Tällä kertaa yksi sijoittaja toi 100 miljoonaa dollaria Digital Assets Fund II -hankkeeseen.

NYDIG, kryptovaluutta-omaisuudenhoitoyhtiö, on kerännyt 100 miljoonaa dollaria yhdeltä sijoittajalta. Yritys keräsi summan vasta ilmoitetun Digital Assets Fund II -rahastonsa aikana edellisen varainhankintahankkeen, nimeltään Digital Assets Fund I, jälkeen.

150 miljoonaa dollaria vain kahdessa salaussijoitusrahastossa

Yhdysvaltain arvopaperimarkkinavirastolle toimitettujen virallisesti julkaistujen asiakirjojen mukaan New Yorkissa sijaitseva digitaalisen omaisuuden yritys paljasti keränneensä 100 miljoonaa dollaria vain yhdeltä sijoittajalta äskettäin ilmoitetun Digital Assets Fund II -projektinsa yhteydessä.

Operaatio seuraa sen edeltäjää Digital Assets Fund I, joka keräsi 50 miljoonaa dollaria sijoittajilta marraskuussa. Määrä on kerätty vain kahdelta sijoittajalta, ja sen oli tarkoitus sijoittaa pääasiassa Bitcoiniin.

Marraskuun 50 miljoonan dollarin varainhankinta tapahtui NYDIG-asiakkaiden nelinkertaistumisen jälkeen. Yritys tarjoaa Bitcoin Code sijoitus-, välitys-, rahoitus- ja teknologiaratkaisuja institutionaalisille allokaattoreille, yrityksille, sijoitusneuvojille jne.

Toinen julkisesti omistettu yritys omistaa suuren kasan Bitcoinia

Kuten CryptoPotato äskettäin ilmoitti, alle kaksi kuukautta sitten, varainhoitaja Stone Ridge osti 10000 bitcoinia noin 115 miljoonan dollarin arvosta tytäryhtiönsä NYDIG: n kautta. Uuden digitaalisiin omaisuuseriin suuntautuneen sijoituksen piti kuulua olevan ensisijainen valtion varainhoitovarallisuus yritykselle.

NYDIG: n perustaja ja toimitusjohtaja Robert Gutmann sanoi, että kun otetaan huomioon, että Bitcoin siirtyy pääasiassa institutionaalisesti omistettuun omaisuuteen, „yrityksellä on parempi asema kuin koskaan“ olla johtava BTC-ratkaisujen toimittaja useille pankeille, yrityksille ja laitokset.

Puhuessaan Bitcoin-sijoituksesta Gutmann sanoi myös, että NYDIG on ylpeä voidessaan helpottaa yhtä suurimmista valtiovarainministeriön sitoumuksista kryptovaluuttaan tähän päivään mennessä. Hän lisäsi näkevänsä kysynnän yhtiön täydelliselle yritysrahoituspaketille ja sijoitusratkaisuille kiihtyvän.

Toisessa merkittävässä viimeaikaisessa Bitcoin-ostoksessa lokakuussa Jack Dorsey’s Square ilmoitti ostaneensa 50 miljoonan dollarin edestä vaikutusvaltaisinta ja arvokkainta digitaalista omaisuutta. Siten siitä tuli viime kuukausina toinen julkisesti noteerattu yritys MicroStrategy-yhtiön jälkeen.

Comments are closed.